Олександра Кучеренко – відома українська модель, журналістка, "Міс Україна 2016", а також дружина ведучого шоу "Світ навиворіт", мандрівника Дмитра Комарова.

23-річна красуня досить активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram і часто радує багатотисячну аудиторію яскравими публікаціями.

Цього разу Кучеренко опублікувала фотографію, на якій вона зображена в блакитній довгій сукні та різнокольорових босоніжках. Телеведуча позує біля красивого чорного кабріолета. У підписі до знімку вона в жартівливій формі розповіла про свій улюблений ритуал.

"Купила собі… каву в улюбленій кав’ярні біля телеканалу))) Завжди так радую себе після зйомок 😊 Справжнє літо 💙", - написала Олександра.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Як гарно виглядаєте, ви дуже гарна пара з Дмитром Комаровим", "Сукня дуже хороша 😍 затишного вам вечора Олександра😇", "Тобі пасує 😍😍😍", "Смачна кава - це супер! 👏😁 ", "Сукенька і босоніжки супер! 👍💙" - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Раніше ми писали про те, як дружина Комарова зі "Світу навиворіт" вилаяла Укравтодор через колеса: "Як уберегти?"

Нагадаємо, Дмитро Комаров вразив невиданими архівами за 10 років подорожей.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дмитро Комаров розповів, де в Україні варять сир смачніше, ніж у Швейцарії.

Також портал Знай.uа писав, що дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко похвалилася новим досвідом: "Справжній кайф".