Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі.

Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору. Нещодавно 33-річна Нікітюк показала у своїх Insta Stories, як вона проводить вільний час у компанії друзів чоловічої статі.

Так, на опублікованій фотографії ведуча шоу "Хто зверху" зображена за столиком з чоловіками, на якому стоять келихи з пивом і тарілка з рибою.

"Шмотки шмотками, а випити пива з мужиками то святе. Тепер я не леді Ле, а леді лящ", - жартівливо підписала кадр Нікітюк.

Леся Нікітюк з друзями, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк у крихітній сукні показала, що між ними з Сергієм Притулою: "Дружина не ревнує?" Ведуча виставила серію яскравих знімків, відправившись на вечірку з нагоди дня народження її колеги по шоу "Хто зверху" Сергія Притули – 22 червня шоумену виповнилося 40 років.

Нагадаємо, Леся Нікітюк і Сергій Притула присмокталися один до одного: "Забігла привітати".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк закинула дієти і "підсіла" на солоденьке: може собі дозволити. Ведуча похвалилася, які ласощі може собі дозволити, незважаючи на струнку підтягнуту фігуру.

Також портал Знай.uа писав, як Леся Нікітюк в купальнику показала гігантський живіт і стала мемом: ось як потрібно веселитися влітку.