Український співак, телеведучий, колишній учасник гурту "Діо.фільми і чоловік співачки Надії Дорофєєвої Володимир Дантес часто радує багатотисячну публіку цікавими постами на своїй сторінці в Instagram.

Цього разу 32-річний виконавець розмістив в Insta Stories кадри зі свого першого сольного концерту, на якому він представив свій альбом. При цьому назва альбому і пісні, які в нього входять офіційно ще не представлені суспільству.

На одному зі знімком Дантес зображений зі своєю драмеркою Катериною Бажинською. Дівчина була на сцені зі своїм колегою протягом усього заходу. До речі, дружина співака Надя Дорофєєва також була присутня на концерті.

"Великий день", - зазначив Дантес.

Володимир Дантес, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Володимир Дантес, скріншот з Insta Stories

Володимир Дантес, скріншот з Insta Stories

Володимир Дантес, скріншот з Insta Stories

Володимир Дантес, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, як чоловіка Наді Дорофєєвої Дантеса застукали з марихуаною: "Відпочинок кайф".

Нагадаємо, Надя Дорофєєва назвала чоловіка, який зміг її розкрити з різних сторін, і це не Володимир Дантес.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Дантес показав, який він негарний, Наді Дорофєєвій варто напружитися: "Перетвориться на таке".

Також портал Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва розбила машину і розляглася посеред мосту: "Хеппі-енду не буде". Співачка заінтригувала шанувальників новим кліпом на пісню "Чому".