Українцям в кукурудзяних паличках попався неприємний сюрприз, в пачці виявили волосся і екскременти.
Про це повідомляє Телеграм-канал "Чорний список".
Так, стало відомо, що в Одесі українці в кукурудзяних паличках торгової марки "Золоте зерно" натрапили не несподівану знахідку. У дитячих солодких паличках українці знайшли волосся і мишачі екскременти. Як там могло це опинитися - невідомо.

У паличках знайшли волосся і екскременти
У паличках знайшли волосся і екскременти

Варто відзначити, що пачка з солодкими паличками була запечатана, тому ймовірно, волосся і екскременти туди могли потрапити ще й на виробництві. У ТМ "Золоте зерно" поки що цей інцидент ніяк не коментують.

"Молочні палички" від ТМ "Золоте зерно". У пачці крім паличок виявилися мишачі екскременти і людське волосся. Одеса", - сказано в повідомленні Телеграм-каналу "чорний Список".

Нагадаємо, що у Харкові з'явився новий "фонтан": Терехов не встановлював. На опублікованому відео можна побачити великий струмінь воду висотою кілька метрів, яка б'є з-під тротуару.

Як повідомляв портал " Знай", киян пригощають "квасом"прямо з-під крана:" ЖЕК подбав!"Бура жижа з неприємним запахом не схожа на нормальну водопровідну воду.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також "Знай" писав, що у Львові з-під землі забив потужний гейзер": "новий фонтан від Садового?"10 квітня у Львові біля житлового будинку по вулиці Скрипника прорвало трубу через що з під землі забив Великий фонтан.