У Києві стався прорив труби на вулиці Електриків. Про це повідомили у спільноті «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, вода з аварійної труби виливається просто на проїжджу частину дороги.

«Ще один новий комунальний гейзер утворився на вулиці Електриків. Хто бажає помити авто – покваптеся», - написав автор повідомлення.

На відео помітно, як машини, що проїжджають повз місце аварії, стараються оминути його на невеликій швидкості – адже асфальт став мокрим і слизьким, а це, в свою чергу, може призвести до дорожньо-транспортної пригоди.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

У коментарях кияни зазначають, що тепер зрозуміло, чому так швидко зростають ціни за комунальні послуги.

«Так ось чому ціни на комуналку зростають так само швидко, як і вода...», - пишуть вони під повідомленням.

Інші зазначають, що тепер образливо буде власникам автомобілів, які тільки нещодавно помили свої транспортні засоби.

«Прикро тим, хто вже помив», - додають українці.

Нагадаємо, що у Харкові з'явився новий "фонтан": Терехов не встановлював

Як повідомляв портал "Знай.uа", киян пригощають "квасом" прямо з-під крана:"ЖЕК подбав!" Бура жижа з неприємним запахом не схожа на нормальну водопровідну воду.

Також, "Знай.uа" писав, що у Львові з під землі забив потужний "гейзер": "Новий фонтан від Садового?"10 квітня у Львові біля житлового будинку по вулиці Скрипника прорвало трубу через що з під землі забив Великий "фонтан".