Над Києвом з самого ранку 22 червня повисла підозріла пелена, схожа на туман чи смог. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав журналіст Олександр Зінченко.

«А що з повітрям у столиці? За смог не виглядає ніби. Але вже за один кілометр - якась муть висить. Хто в курсі? Наталка Діденко, бачила?», - запитав він у підписі до фото.

При цьому у коментарях українці зазначають, що індекси чистоти повітря над столицею в нормі. Єдине, що насторожує і збиває з пантелику – це той факт, що повітря на обрії непрозоре.

«Я щойно дивилась мапу забруднення повітря, то майже все зелененьке», - пишуть люди.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

«Шашлики вчорашні?», - припускають інші.

Треба зазначити, що аналогічна картина спостерігалася й у інших населених пунктах, розташованих неподалік від столиці, зокрема, у Білій Церкві.

У свою чергу синоптик Наталка Діденко зазначила, що проблема нетехногенного чи антропогенного походження. Насправді все цілком природньо, і винна в усьому раптова спека.

«Спека, сухість, сухий пил піднімається вгору», - пояснила у коментарях до повідомлення Діденко.

Нагадаємо, раніше Пастка для комарів з пляшки: 5 хвилин і носаті кровопивці забудуть про ваше тіло

Як повідомляє портал «Знай.uа» Кавова гуща допоможе прогнати комарів: дієвий рада для теплого вечора

Також «Знай.uа " писав, що Більше ніякого дзижчання під вухом - як назавжди позбутися від комарів в квартирі