У Києві на одній з вулиць сталася НП, там з вікна багатоповерхівки випала людина. На жаль медики виявилися безсильними.

Про це повідомляє "Київ оперативний" у соціальній мережі фейсбук.
Так, стало відомо, що у вівторок, 22 червня у Києві з вікна багатоповерхівки випала людина. Варто зазначити, що це сталося на вулиці Данченка, 5. На місце пригоди очевидці одразу ж викликали наряд поліції та бригаду швидкої допомоги.

Випала людина, фото "Київ оперативний"
Випала людина, фото "Київ оперативний"

На жаль, від безлічі отриманих травм при падінні людина загинула на місці пригоди і прибулим медикам лише довелося констатувати смерть.

" На Данченка, 5, стався трагічний випадок - людина стрибнула (випала) з вікна. На жаль, насмерть", - сказано у повідомленні "Київ оперативний" у соціальній мережі фейсбук.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини та причини події. Наразі інформації про загиблу особу немає. Ведеться слідство.

Нагадаємо, що помер 15-річний онук Олега Філімонова: реанімували 45 хвилин

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", під час ЗНО помер 52-річний директор школи, учні його обожнювали: "Сумлінно виконував роботу"

Також, "Знай.uа" писав, що на 75 - му році життя помер великий український письменник: всі діти росли на його розповідях