Колишній чемпіон світу з боксу у важкій вазі за версіями WBA, IBF, WBO і IBO, жива легенда українського і світового боксу, 45-річний Володимир Кличко обрадував усіх шанувальників спорту тим, що вирішив зробити "перезавантаження". Найкращим місцем для такого релаксу Володимир вважає великий і відкритий простір, цього разу це пустеля.

Не секрет, що Володимир Кличко, брат київського міського голови Віталія Кличка нечасто ділиться свіжими кадрами в мережі. Однак цього разу Володимир навіть відкрив секрети відновлення душі і тіла.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Володимира Кличка в мережі Instagram.

Публікація Володимира Кличка, скріншот: Instagram
Публікація Володимира Кличка, скріншот: Instagram

"Найкраще перезавантаження для мене - це знову чітко знайти свій #фокус, коли у мене є простір і спокій для моїх думок, і я сам по собі. Пустеля пропонує абсолютний спокій", - підписав публікацію Володимир Кличко.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На свіжому кадрі можна побачити, що Володимир Кличко сів посеред теплих пісків, десь в оазисі, так як поруч можна побачити навіть зелені рослини. На обличчі Володимира читається глибока думка, як, власне, і в самому пості.

Нагадаємо нашим читачам той факт, що нещодавно Володимир Кличко показав нову фотографію, на знімку 45-річний спортсмен тренується в залі з дерев'яним брусом і великою шиною.

"Тренуйся так, як ніби завтра не настане", - заявив у підписі Володимир.

Раніше повідомляли, Денис Берінчик засвітив свою доньку: "Коли свати додому прийдуть...".

Як повідомляв Знай.uа, В'ячеслав Узєлков показав нову дівчину після того, як освідчився Боржемській у коханні.

Знай.uа писав, Усик перетворився на Хатіко перед боєм з Джошуа: вийшов зустрічати суперника на рейки.