Стало відомо про те, що український блогер зганьбився в столиці через аферу. Подарував дитині новенький смартфон, а потім почав відбирати. Тепер його вчинок обговорює весь інтернет.

Відомий український блогер Олександр Волошин підійшов на вулиці до жінки з дитиною, і на камеру подарував дівчинці новенький iPhone, мовляв, робить добрі справи.

Як тільки камера вимкнулася, він відразу почав відбирати смартфон, кажучи про те, що це реквізит, і він готовий заплатити 2 тисячі гривень за це.

Сталося це в понеділок, 21 червня в самому центрі Києва, поруч зі станцією метро Хрещатик.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Жінка розповідала, що дочка регулярно стежила за контентом чоловіка в соціальній мережі TikTok, і дуже була рада зустріти його в центрі столиці.

Він подарував їй на камеру телефон, після чого почав відбирати. Жінка не розгубилася, і почала знімати все це теж на камеру.

"Вона засмутилася, зараз заплаче. Не можна так знущатися над людьми", - сказала жінка на відео.

Блогер почав говорити, що це всього лише реквізит, і він йому ще потрібен для подальших роликів.

В результаті блогер все таки забрав телефон з рук дитини і просто пішов. Ролик швидко почав поширюватися по Інтернету, і на хлопця пішла хвиля хейта.

Варто відзначити, що зараз його акаунти заблоковані, і на кожному з них більш, ніж 1,4 мільйона передплатників.

Олександр Волошин поки що ніяк не прокоментував даний інцидент, і взагалі не виходить на зв'язок. Дівчина хлопця Анна Трінчер також не знає де він, і чи правда це насправді. Вона попросила дати час йому, щоб пояснити.

Анна Трінчер, фото: скріншот
Анна Трінчер, фото: скріншот

Анна Трінчер, фото: скріншот
Анна Трінчер, фото: скріншот

Анна Трінчер, фото: скріншот
Анна Трінчер, фото: скріншот

Нагадаємо, раніше "Ощадбанк " знайшов спосіб закликати Maneskin в Україну:"Нас*ать вам, якщо людина переїхала". "Ощадбанк" зняв кумедне відео в TikTok

Як повідомляє портал "Знай.ua" Наречена Розенко поділилася кумедним лайфхаком, вбереже жінок від аферистів: "Тикати огірком". Нове відео від Олени-Христини Лебідь виявилося вкрай несподіваним.

Також "Знай.ua" писав, що "Розетка" продала чоловікові б / у товар під виглядом нового: іржава гайка і вода всередині.