"Укрзалізниця" з 26 червня запускає додатковий денний поїзд "Інтерсіті" в напрямку Одеса-Київ. Це пов'язано з тим, що на потяги в курортному напрямку влітку з'являється додатковий попит.

Про нововведення повідомили на сторінці «Укрзалізниці» в соціальній мережі Facebook.

Поїзд Інтерсіті №761 / 762 Київ - Одеса відправиться з Києва 26 червня. Назад він відправиться в той же день, 26 червня, і курсуватиме на постійній основі до кінця літнього сезону.

Інтерсіті
Інтерсіті

Очікується, що швидкісний потяг, який запустять з 26 червня, робитиме в дорозі зупинки тільки у Вінниці та Жмеринці.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Це рішення перевізника істотно полегшить дорогу до моря українцям, які вже запланували провести свої відпустки в Одеській області.

Інтерсіті з Києва, фото: Укрзалізниця
Інтерсіті з Києва, фото: Укрзалізниця

"Доїхати до столиці на автомобілі з кожним днем стає все довше-стан траси місцями гнітючий«,-радіють запуску швидкісного складу одесити в телеграм-співтоваристві "Одеса як вона є".

Крім того, "Укрзалізниця" вже відкрила продажі квитків на поїзд "Інтерсіті+" № 763/764 напрямком Київ – Одеса – Київ, який відправляється зі столиці з 3 липня.

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" запустила додаткові поїзди з Києва в західні області: як курсуватимуть. Зокрема додатково з Києва курсуватимуть поїзди в Закарпатську, Волинську та Хмельницьку області.

Як повідомляв портал " Знай.ua" , очевидець розповів подробиці загибелі 28-річного українця в поїзді Рахів-Київ: "нічого не міг зробити"