Зірковий фотограф Соня Плакидюк і телеведуча Даша Астаф'єва розповіли вагітній телеведучій Каті Осадчій, як подорожують разом. Про це йдеться у відео, опублікованому в «Ютубі».

Як виявилося, Соня і Даша дуже часто подорожують, при цьому ділять один номер на двох. У подорож вони беруть багато речей, якими готові ділитися з подругою. Чи не лаються дівчата в поїздках, і чим вони займаються в своєму загальному номері.

"Чи не кожен місяць ви буваєте в подорожах десь по Україні або за кордоном. Які ви сусідки один одному? Адже ви, як правило, ділите один номер на двох?",- запитала Осадча.

«Я б хотіла сказати, що ми як кіт з собакою, але ми – як дві кішечки-мациці. Дівочі справи ми робимо обидві: маски, всі процедури, намазилочки все", - зізналася Астаф'єва.

У свою чергу Плакидюк зазначила, що проблеми все ж є.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Є тільки одна проблема - у нас взуття різного розміру. Ми не можемо змінюватися взуттям, але всім іншим – можемо», - скаржиться Соня.

«З гардеробу Соні на мені побувало 80% речей", - зазначила Даша.

Нагадаємо, Вінницька, Трінчер, Білозір і Сміюха зізналися, що стали жертвами інтриг у колективі: "Хотілося, щоб це припинилося"

Як повідомляв " Знай.ua", Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш с * ксуальних сідниць

Знай.ua писав, " якось виживати...": Зібров, Сумська, Павлик, Боржемська та інші зірки шоу-бізнесу відповіли на питання про допомогу батько