Тіна Кароль, відома українська співачка та телеведуча, стане хедлайнером перших двох днів Atlas Weekend Friends Edition у Києві. Проо це повідомили організатори фестивалю на сторінці заходу в Instagram.

«Народна артистка України вперше виступить на сцені фестивалю. Ти впізнаєш її пісні з перших нот, її чуттєвий голос проникає у саме серце», - обіцяють в анонсі.

Цього року від співачки очікують справжнього «скандалу» на сцені.

«Тіна влаштує на фестивалі справжній дводенний скандал. Співачка готує ексклюзивне cyber show саме для відвідувачів Atlas Weekend. На одній сцені із українською поп-дівою заграє барабанщик Джастіна Бібера Devon Taylor, а почути і побачити це ти зможеш вже цього літа!», - додають організатори концерту.

Скрін, Instagram Atlas Weekend Friends Edition
Скрін, Instagram Atlas Weekend Friends Edition

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Вони також обіцяють подбати про дотримання карантинних вимог на заході, з цією метою в рамках фестивалю проведуть «два безкоштовних дні з ідентичним лайнапом». Таким чином сподіваються уникнути великих скупчень людей та натовпів біля сцени.

«Вхід на територію фестивалю буде лише за попередньою реєстрацією, яку ми відкриємо зовсім скоро. Слідкуйте за оновленями у наших соцмережах та на сайті», - закликають організатори.

Нагадаємо, Тіна Кароль здивувала зухвалим зізнанням про дану Балану: "Я Ванга чи що?"

Як повідомляв "Знай.ua", Кароль в Казахстані проговорилася про почуття до Балану: "Наші серцеві струни"

Знай.ua писав, Тіну Кароль підловили на базарі серед черешні: як виглядає співачка в повсякденному житті