Відомий український артист Олександр Пономарьов має чимало прихильників. Тому Народний артист України часто тішить їх новими хітами чи відеороботами. Останнім часом співак досить активний у своєму Instagram, тут він ділиться з підписниками новими світлинами та цікавими моментами з життя.
Цього разу артист привітав всіх українців з Трійцею, опублікувавши відповідний пост у своєму Instagram.

Пономарьов, Скрін, Instagram
Пономарьов, Скрін, Instagram

"Вітаю всіх зі Святом Святої Трійці! Вічний Отче, Сину і Святий Духу, Найсвятіша Трійце, яка є єдиним Богом безкінечного милосердя. Віддаю Тобі всю хвалу, честь і славу сьогодні і навіки. Амінь", - написав Олександр Пономарьов.

Фото зі сторінки Олександра Пономарьова
Фото зі сторінки Олександра Пономарьова
Варто зазначити, що традиційно Трійця відзначається на 50-й день після Світлого Христового Воскресіння. У народі це свято заведено називати Зеленими святами, бо це – початок літа, що символізує розквіт природи й нового життя.
До цього свята традиційно прикрашають будинок зеленими гілками дуба чи берези. А незаміжні дівчата плетуть вінок та запускають ввечері на річку - куди він поплив, звідти й чекати нареченого.

Нагадаємо, раніше Олександр Пономарьов будує з Дзідзьо грандіозні плани, дружини не потрібні: "Ну ви розумієте"

Як повідомляє портал "Знай.uа" Олександр Пономарьов пішов шляхом Віктора Павлика і став байкером: справжній чоловік

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що Олександр Пономарьов поділився цікавими кадрами в компанії Зеленських: "Браво"