З Дарницького району української столиці прийшли вельми тривожні новини. Так, повідомляється, що на проспекті Бажана в ніч з п'ятниці на суботу 19 червня сталася жахлива аварія зі смертельним результатом. Чоловік і жінка спробували перебігти восьмиполосову дорогу, в результаті вони опинилися під колесами вантажівки.

Про це стало відомо завдяки новій публікації у спільноті "Київ Оперативний" у мережі Facebook.

ДТП на проспекті Бажана, фото: Нацполіція
ДТП на проспекті Бажана, фото: Нацполіція

"На проспекті Бажана, смертельна #ДТП. Двоє людей вирішили перебігти дорогу через 8 смуг, але не вийшло. Швидка, яка прибула на місце, констатувала смерть. На місці працює #СОГ", - повідомляють автори публікації, також публікуючи коротке відео.

Кривава аварія сталася недалеко від підземного пішохідного переходу. За даними Telegram-каналу "Вартові Еспресо", водій вантажівки DAF зробив все можливе, щоб уникнути наїзду, проте багатотонне авто буквально розчавило обох пішоходів.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно в Кемеровській області Російської Федерації сталася авіакатастрофа, в результаті якої загинули 4 людини. Ще 17 постраждали, кілька з них перебувають у важкому стані. Про те, що літак Л-410 з парашутистами на борту зазнав аварії в Кемеровській області, пишуть російські ЗМІ. У мережі з'явилися фотографії та відео з місця події.

Раніше повідомляли, не встиг набрати висоту: літак розбився під час зльоту, є загиблі і поранені.

Як повідомляв Знай.uа, у Дніпрі з маршрутки полилася кипляча Річка, пасажири вибігають з криками: і це за 14 грн.

Знай.uа писав, постраждало 8 підлітків: у Франківську різкий запах газу підняв переляканих жителів.