У Києві біля МАФу, в якому продають містянам шаурму, помітили щура.
Про це повідомляє "Київ Оперативний" у соціальній мережі фейсбук.
Так, стало відомо, що в Києві в неділю, 13 липня біля станції метро Сирець біля ларька з Шурмою місцеві жителі помітили щура. На опублікованих фото видно, що щур лежить на доріжці біля самого МАФу.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Як тут опинився щур - невідомо. Ймовірно гризуни збіглися до кіоску, щоб поласувати залишками їжі.

Користувачі мережі в коментарях під відео неоднозначно відреагували на щура під кіоском з шурмою.

"У нього післяобідній сон", " Не просто лежить, а чекає своєї черги!", "Доставка м'яса була. Одна тушка випала", "Загоряє", "Під усіма Мафами таке діється. У Києві після приходу Кличка ще більше кіосків стало"," Хтось залишився без своєї шаурми", - такі коментарі залишили користувачі мережі під фото.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, раніше у " Пузатій Хаті "клієнту попалася котлета з поліетиленом: як виглядає" новий рецепт " фаршу Наживо.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляє портал "Знай.ua" після таких покупок-тільки в душ: магазин модного одягу налякав українців примірочними з брудом.

Також "Знай.ua" писав, що після розморожування вже зовсім не 400 грам: українець роздрукував упаковку з креветками і показав реальну вагу і обман магазину.