На Київщині зникла неповнолітня дівчина, яка вийшла з ЦСПРД № 1 та не повернулася.
Про це повідомляє "dtp.kiev.ua".
Так, стало відомо, що Деснянським УП ГУНП у місті Києві розшукується неповнолітня Таравська Софія Семенівна. Відомо, що дівчина 2005 року народження у четвер, 17 червня самовільно залишила ЦСПРД № 1 та по теперішній час не повернулась. Наразі про її місцеперебування нічого не відомо. Телефон дівчини вимкнений.

Зникла дитина, фото dtp.kiev.ua
Зникла дитина, фото dtp.kiev.ua

Особливі прикмети зниклої: зріст 150-160 см, середньої тіло будови, темно каштанове волосся із білими пасмами, коліна в подряпинах від катання на роликах, шрам над верхньою губою. На момент зникнення дівчина була одягнена у чорний сарафан, білу кофту в чорну смужку та сіро-білі кросівки на високій підошві.
Уважно придивіться до фото, якщо ви бачили цю дівчину чи знаєте щось про її місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я дівчини.

Нагадаємо, що маленький киянин заблукав дорогою до школи - "Бабуся помилилася"

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Де зараз ваша дитина?": у поліції дали інструкцію з безпеки для батьків

Також, "Знай.uа" писав, шукало все відділення поліції, а він спав: зниклого хлопчика знайшли в шафі

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще