Популярна українська співачка Слава Камінська, яка ще недавно виступала у складі гурту "НеАнгели", часто радує мільйонну аудиторію яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Цього разу 36-річна артистка опублікувала свіжі знімки в соцмережі, зроблені в звукозаписній студії. Слава в яскравому костюмі корчить смішну гримасу. У підписі до фото знаменитість розповіла, яка музика є в її плейлисті.

"Іноді життя ставить нас перед вибором, (а вірніше – завжди 🤣) а мені вибір ніколи легко не давався. Всім нам подобається різна музика:) У моєму плейлисті більше драми і пісень, під які хочеться кирпатись, хоча сама я – персона іронічна (сподіваюся, ми сьогодні обійдемося без діагнозів початківців психологів 🤣). Так ось, важливе соціологічне опитування: які пісні подобаються більше вам? Плакати або радіти? Зробіть добру справу, напишіть ваші уподобання і допоможіть артистці визначитися з репертуаром 🤣 плюсик в карму гарантований + 💙", - написала Камінська.

Нещодавно зірка випустила новий кліп на пісню "Slava Bogu", в якому постала перед фанатами в епатажних образах. Буквально за пару днів відео зібрало понад 700 тисяч переглядів і 14 тисяч відміток "мені подобається" на YouTube.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Слава Камінська показала українцям непристойний жест: "Колода більш пластична".

Нагадаємо, Слава Камінська оголилася на балконі всім чоловікам на радість: "Дуже зухвало".

Як повідомляв портал Знай.uа, Слава Камінська запалила з молодими красенями: "Що по пазлах?" Співачка показала свій улюблений епізод з кліпу.

Також портал Знай.uа писав, як Слава Камінська "переробила" себе до невпізнання: "Камерон Діас".