Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька у середу, 16 червня святкує свій День народження. Цьогоріч їй виповнюється 41 рік.
На своїй сторінці в Instagram вона подякувала всім своїм численним підписникам, які ще з ночі засипають свою улюбленицю привітаннями та щирими побажаннями. При цьому телеведуча відзначила, що їй дуже радісно від того, яка кількість людей її вітає з цим визначним днем.

Соломія Вітвіцька, фото з instagram
Соломія Вітвіцька, фото з instagram

"Люблю людей і життя. ❤️ Далі буде… З ночі отримую ВАШІ вітання!!! Щаслива💋 Дякуюююю, що Ви є!!!", - написала Соломія Вітвіцька.

Також Соломія Вітвіцька опублікувала кілька фото на фоні карпатських гір. Телеведуча позує у розкішній довгій сукні коралового кольору. Свій образ теледіва доповнила ніжними заколками у волоссі та масивними сережками.

Соломія Вітвіцька, фото з instagram
Соломія Вітвіцька, фото з instagram

На деяких фото Соломія Вітвіцька позує ще й в чорних окулярах, які вдало підкреслюють її риси обличчя та роблять образ більш доповненим.

Нагадаємо, Марічка Падалко показала своїх "карапузів" - безмежне щастя: "Нехай будуть здоровими". Марічка Падалко показала зворушливі сімейні фотографії

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Ірина Федишин зібрала всю сім'ю заради грандіозної вечірки: "Спасибі всім!"

Також "Знай.ua" писав, що Марічка Падалко зізналася, чим побалувала дітей під кінець навчального року: "Хвалю як можу". Марічка Падалко розповіла про виховання дітей