Ольга Бузова стала учасницею скандалу в студії каналу "Матч ТВ". Відео звідти з'явилося в Інтернеті.

В ефірі "Матч ТВ" відбулося обговорення матчу збірної Росії проти Бельгії. В якості гостя туди була запрошена Ольга Бузова.

Ольга Бузова, скріншот: Youtube
Ольга Бузова, скріншот: Youtube

До обговорення під'єднався спортивний коментатор Дмитро Губернієв, який відразу почав звертатися до неї в саркастичному Тоні.

Спочатку він привітав Ольгу Бузову з вистулпеніем в МХАТ-е і в явно іронічному Тоні почав порівнювати її з великими радянськими актрисами. Бузова запропонувала не турбуватися і перейти до футболу.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Після цього Губернієв з таким же тоном звернувся до Бузової, запитуючи яка школа футболу їй ближче. Питання Губернієва іронічно підводили до того, що російська знаменитість багато чого не знає.

Ольга Бузова запропонувала не хизуватися йому футбольними знаннями і припустила, що ці слова Губернієву підказують в мікрофон.

Поступово розмова почала перетікати в скандал і футбольний коментатор припустив, що Бузова занадто багато п'є. У підсумку жінка розплакалася.

Ольга Бузова / скріншот з відео
Ольга Бузова / скріншот з відео

[quote author=""] Так не можна. Людина чоловік ображає мене протягом довгих років. Я прийшла підтримати збірну Росії,- відповіла Ольга Бузова.

Інтернет-користувачі не підтримали російську телеведучу і актрису.

Її вкусила Волочкова"; " Пора б їй знати, на які передачі йти во Бородіна обережна з цим. На передачі Собчак не йде
, - повідомила вони.

Нагадаємо, що Бузова опинилася за гратами:"коротке життя, довга смерть".

Як повідомляв портал Знай.uа, Бузова після розставання з коханим зробила це з досвідченою Лолітою: "йде нах*й, розумієш...".

Також Знай.uа писав, що Кіркоров з Лепсом дали волю пальчикам біля напівголої Бузової: "скрізь лобзаються...".