Володимир Дантеса здивував відео в соціальній мережі Instagram. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соцмережі.

Чоловік відомої української співачки і екссолістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає потішні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

На сторінку Дорофєєвої підписано п'ять мільйонів чоловік, а на Володимира Дантеса - 630 тисяч. Незважаючи на те, що він сильно поступається своїй дружині, все ж їх пара є найгучнішою і зірковою в українському шоу-бізнесі.

Володимир Дантес не тільки співак, але і також є ведучим шоу" Мам, я роблю бізнес", де подорожує по різних куточках України, щоб розповісти численним шанувальникам про найдивовижніші і найцікавіші стартапи нашої країни.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

14 червня він опублікував відео, на якому він сидить навпочіпки, а його вухо лиже собака. Своє відео він підписав словом"любов". Однак ніяких подробиць Шанувальники не отримали.

Нагадавши, Володимир Дантес заявив, що йде: Надя Дорофєєва ще не знає. Володимир Дантес зробив шокуючу заяву

Як повідомляв портал " Знай.ua", Володимир Дантес показав ранок без Наді Дорофєєвої: "порушити чоловіка...". Володимир Дантес розповів, чим займається вранці

Також " Знай.ua" писав, що Вова Дантес подарував Наді Дорофєєвій квіти, Монатік змусив: "спасибі за емоції". Дантес і Дорофєєва прийшли на прем'єру фільму про Монатіка