У Києві в одному з автобусів, який курсує по 99 маршруту виявили "запасний" вихід.

Відповідне відео з'явилося в телеграм-каналі "Типовий Київ".

Так, один з пасажирів зняв на камеру, як в 99 автобусі під час руху відвалилася кришка, яка знаходитися відразу під сидіннями. І тепер кожен бажаючий може споглядати, як працює карданний вал громадського транспорту.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Б-безпека.

99 автобус", - підписали Відеоролик.

При цьому не варто забувати, що один невірний рух і нога пасажира може провалитися і поїздка в такому випадку може закінчиться трагедією.

"Зараз би 10 грн платити за цю радість", "новий аварійний вихід", " О*ігеть, а хтось не побачить і ноги вирішить зігнути, і прямо туди, щоб ноги перекрутило, топ....", "А кришку закрити слабо? і що такого в кардані, що крутиться?", "Практика для автослюсарів"," головне шо кардан крутиться-лавеха мутіцца"," Нормальний хід"," Кондиціонер", " самі зняли кришку, зняли на відео, виклали в мережу. Тьху!) ", "Замість того що б знімати історії про те, який у нас хе*овый транспорт їздить, краще візьми та закрий кришку мовчки", - писали в коментарях кияни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українцям у маршрутках замість м'яких сидінь запропонували випробувати п'яту точку на залізному "троні". В одній з сумнозвісних "жовтих тіловозок" пасажири натрапили на дуже неприємне видовище.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Гнила маршрутка-зомбі взяла в "полон" переляканих українців: "Хто це одоробло випустив?" Обурення пасажирів і городян викликала маршрутка, яка возить людей за маршрутом Дніпро - Кам'янське.

Також «Знай.иа " писав, що Стан українських маршруток показали сумним роликом: "Додаткова вентиляція". Одесити одним відео показали те, в якому стані знаходиться громадський транспорт у них в місті.