У Києві на навантажувальному терміналі "Нової Пошти" загорілася вантажівка з посилками. Про це повідомили в співтоваристві dtp.kiev.ua у соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, інцидент стався в районі Жулян. У компанії вважають, що причиною пожежі могла бути одна з посилок. Всім, чиї посилки постраждали, обіцяють відшкодувати їх заявлену вартість.

"НП під Києвом в Жулянах, на терміналі Нової Пошти загорівся причіп з посилками. Їли встигли відчепити і блискавично загасити, щоб все не згоріло. На місці працювали бійці ДСНС. Що стало причиною загоряння, встановить слідство", - написали в співтоваристві.

У коментарях українці відзначають, що подібні випадки загоряння посилок почастішали.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Це вже не перший випадок у НП. У травні місяці у мене згоріла посилка у НП....компенсація не повна...", "В даному випадку це взагалі на самому терміналі сталося, дивний збіг обставин...", "Хтось не отримає свою посилку. Шкода", - пишуть коментатори.

На Новій пошті уточнили, що 12 червня на території Київського інноваційного терміналу сталося загоряння контейнера з посилками їх клієнтів.

"Інцидент стався через одну з посилок, яка була завантажена в автомобіль. Компанія виплатить компенсації клієнтам згідно оголошеної вартості відправлення.

Просимо клієнтів дотримуватися Правил надання послуг і не відправляти заборонені до перевезення вантажі, адже це може нашкодити здоров'ю людей або іншим відправленням», - додали в компанії.

Нагадаємо, раніше Волога, цвіль і розмиті печатки: Українка в "Новій пошті" попрощалася з важливими документами. Пакет c документами прийшов мокрий, з цвіллю і розмитими печатками

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Нова пошта" оголосила про нововведення: тепер це зможе зробити кожен українець. Тепер клієнти можуть самостійно через сайт Нової Пошти управляти своєю доставкою.

Також «Знай.иа " писав, що "Нова пошта" змушує своїх співробітників працювати понаднормово і штрафує за будь-яку провину: "Мінус 1500 гривень". Колишні співробітники "Нової Пошти" розповіли про жахливі умови роботи на компанію.