У Києві, на вулиці Смілянській у Солом'янському районі, невідомі ночами розбивають вікна автомобілів. Про це повідомили у спільноті «Історія Солом'янського району» у соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, нічні напади на автомобілі сталися на Смілянській 10/31. Там, за словами місцевих жителів, небезпечно паркувати машини - невідомі розбивають скло.

"На жаль, таких не 2 випадки (3 роки тому у дворах між Єреванський 18 і 18а. мені розбили машину точно так же, за рік там же розбили машину мого сусіда. На скільки я потім зрозумів, подібне відбувається по всій Чоколівці між 3 і 5 ночі, переважно весна-літо. Неймовірно рідко це зима. Якщо знайдете цього склофіла-маякніте, теж цікаво подивитися на нього», - пише один з місцевих жителів.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

«Та як завжди бухі малолітки по приколу б'ють шибки...», - зазначають кияни.

"Може машина якось не так стоїть?", "Цікаво, як і де вона стояла. Фото спеціально зроблено так, щоб не було видно», «Це не залежить від того, як машина стояла. Мені двічі на стоянці біля будинку і у дворі розбивали бічні вікна. Після того як за ніч у дворі 7 машин побили, і ніхто нічого не бачив, не залишаю у дворі», - пишуть коментатори.

Раніше повідомляли, Київського екс-копа, який п'яним збив на смерть жінку і скалічив її дочку, звільнили з-під варти в залі суду.

Як повідомляв Знай.uа, заробітчани розбилися в ДТП після того, як розписалися: впізнали по чеках з магазину.

Знай.uа писав, зірка "Холостяка" збила людину на смерть 4 місяці тому: "справа не заведена".