У Києві, озері Тельбін, потонула жінка. Про це повідомили у столичній поліції, передають у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, тіло загиблої рятувальники дістали в шести метрах від берега. Особа жінки вже встановлена-вона 1980 року народження. При цьому ім'я загиблої не називають.

Зазначається, що тіло в озері виявили 13 червня приблизно о 7:30 ранку. Рятувальникам повідомили про моторошну знахідку, на місце події виїжджали водолази зі спеціальним спорядженням.

водолази
водолази

Труп доставили на берег і передали правоохоронцям. Свідки кажуть, що в цей час на озері продовжували відпочивати люди.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Тільки ось більше години тіло лежало біля берега, пізніше накрили чорною плівкою, але ні поліції, ні огорожі, не було, люди в 15 метрах загоряли... дуже дивно все виглядало, лежить собі труп накритий і поруч люди загоряють...», - зазначають кияни.

Місцеві жителі також запевняють, що загиблу востаннє бачили майже за тиждень до цього – у вівторок.

"Вчора загиблу активно шукали. Востаннє її бачили у вівторок. Про це в місцевій групі Березняків. А загибла мешканець-мого будинку", - пише один з коментаторів.

Що стало причиною смерті-належить з'ясувати правоохоронцям.

Нагадаємо, що у Львові лікар стала хрещеною мамою для хлопчика, якого залишили у "вікні життя": "це досить несподівано"

Як повідомляв портал " Знай.ua" , українським чоловікам дозволили "сидіти в декреті" цілих три роки: озвучені деталі нового закону

Також " Знай.ua " писав, що на Львівщині директор зацькувала учениць через "целюліт": як захистити дитину від учительського булінгу