Відомий український рок-музикант засновник та фронтмен гурту СКАЙ Олег Собчук нещодавно зізнався, що мав алкогольну залежність. Артистові вдалося повністю побороти свою залежність і зараз він став взірцем спортивного здорового способу житті.
Про це Олег Собчук розповів у інтерв'ю Катерині Осадчій у програмі "Світське життя".

"Алкоголь реально був і він завжди присутній в українському шоу-бізнесі. Починаючи від райдеру і закінчуючи взагалі зустрічами й так далі. Вже якогось такого не було, просто це було часто. Син хоче погуляти або треба приділити час сім'ї, а в тебе постійно немає сили, тебе постійно хтось кумарить, тому що би бухаєш і тобі впадло щось робити от і все", - розповів він.

Олег Собчук з дружиною, скріншот з відео
Олег Собчук з дружиною, скріншот з відео

Артист зізнався, що після концертів йому було важко зняти напругу, а алкоголь робив це найшвидше та найлегше. Проте Олег Собчук знайшов інший спосіб зняття напруги - спорт. І зараз він активно займається спортом, а з алкоголю може зрідка дозволити собі бокал вина.

"Саме усвідомлення того, що ти не хочеш аби твої діти бачили цю жесть і це дуже сильно мотивує. Це одразу не вийде, тому що ж друзі, є компанія, а їм не прикольно, коли ти виходиш з алкокоманди", - зізнався він.

Нагадаємо, Сніжана Бабкіна зачарувала їх з Сергієм красенем-сином: "Татова копія". Сніжана Бабкіна зворушила шанувальників знімком з маленьким Єлисеєм.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.иа, Катя Репяхова розповіла про другу сім'ю Віктора Павлика: "Це не по-чоловічому"

Портал "Знай.ua" повідомляв, Наталя Сумська згадала першу зустріч з чоловіком: "Познайомили і посватали відразу, та що ж таке!". Актриса розповіла про те, як вона зараз живе