У Києві розшукують неповнолітнього хлопця, який зник безвісти. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, розшуком неповнолітнього займаються співробітники Деснянського УП ГУНП у столиці.

За даними правоохоронців, Черноуса Дениса Олександровича, 2006 року народження, востаннє бачили 7 червня 2021 року – тоді він покинув місце свого постійного проживання. Наразі не відомо, де може перебувати хлопець.

Прикмети дитини: виглядає на 14-15 років, на зріст 170-180 сантиметрів, худорлявої статури, обличчя овальне, волосся русяве, очі блакитні.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На момент зникнення був у чорному спортивному костюмі з білим малюнком листка каштану, взутий в чорні кросівки. Із собою мав сумку-бананку чорного кольору фірми «Reebok».

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією про місце перебування хлопця, просять повідомити про це до поліції.

Нагадаємо, що у Києві зник зухвалий хлопчина з татуюванням на шиї - "дрібний гангстер!"

Як повідомляв портал "Знай.ua", чоловік у гонитві за пляшкою горілки взяв у заручники трьох перехожих: погрожував ножем мамі 3-річної дівчинки

Також "Знай.ua" писав, що у Києві через розбірки водіїв на дорозі постраждала однорічна дитина - " бризнули газом".