У його планах — Grammy, стадіонний тур і довести всім, що цей світ може бути яскравішим і простішим. ПОЛ ПУНШ, він же Пуша Богініч, везе свій бадьорий та енергійний панк-рок у столицю. Артист і його «пунш сас бенд» 14 серпня зіграють концерт на ЮБК.

Школярем він фанатів від Sum 41, Blink-182, Metallica, Nightwish і російського року. Потім закохався в хіп-хоп. Не дивно, що ПОЛ ПУНШ вирішив схрестити обидва жанри у власних піснях.

Музика артиста — це енергійний і зухвалий поппанк упереміш з елементами емо, хіп-хопу та пост-хардкору. Лірика — чесні, смішні й «сасні» історії про власне життя. Таку ж назву — «Сасные истории» — отримав і дебютник панк-рок хулігана.

Самовиражатися на 100 % — девіз і музики, й образу музиканта. Пуша Богініч отримав свій кричущий рожевий колір волосся, невдало пофарбувавшись у Діда Мороза. На чорні підведені очі його надихнув Біллі Джо Армстронг з Green Day. А на розв’язні яскраві луки — стиль і атрибутика скейтерів. «Своїм зовнішнім виглядом і поведінкою я показую, що мені по кайфу, так — і ніяк інакше», — пояснює ПОЛ ПУНШ.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Влоги й лайви пісень на YouTube, ролики в TikTok, cторіс та прямі ефіри в Instagram — як істинний зумер ПОЛ ПУНШ мало не 24/7 в соцмережах. «Соцмережі — це «топний топ». Не знаю, як люди раніше жили без них», — зізнається Пуша.

ПОЛ ПУНШ мріє збирати повні зали таких, як і він сам, яскравих і вільних людей. Впевнені, на київському концерті 14 серпня його мрія стовідсотково збудеться.

Подія на Facebook.

Квитки: https://concert.ua/uk/event/pol-punsh