Сергій Глушко опублікував нове відео. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці соцмережі.

Чоловік відомої співачки Наташі Корольової, танцюрист і стриптизер Сергій Глушко, який виступає під псевдонімом Тарзан, любить радувати шанувальників різноманітними публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де на нього підписано понад 195 тисяч осіб.

Сергій Глушко, скріншот відео
Сергій Глушко, скріншот відео

Нещодавно він опублікував відео, на якому він працює з картиною чорношкірого хлопчика. Як відомо, Тарзан захоплюється живописом і стерпно малює. У даній ситуації він продемонстрував, як можна поміняти зуби чорношкірого хлопчини.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Тарзан повідомив, що минулого разу н нього накинулися Передплатники через неполіткоректну назву щодо чорношкірого юнака. Він зазначив, що не мав нічого поганого, а також любить дітей незалежно від їх кольору шкіри.

Сергій Глушко, скріншот: Instagram
Сергій Глушко, скріншот: Instagram

Відзначимо також, що Тарзан опублікував цікавий кадр з новим зеленим "другом". Чоловік сфотографувався з голим торсом на тлі фігурного куща у формі слона. В описі до фотографії Тарзан повідомив, що вони зі слоном зібралися в караоке.

Нагадаємо, раніше Наташі Корольової-48: зрада Тарзана, злидні в Росії та інші скандали за участю зірки

Як повідомляє портал "Знай.uа" Чоловік королевою Тарзан дивно виправдався за зради з молодою коханкою: "це ваш вибір"

Також "Знай.uа" писав, що Статевий орган виявився прямо на обличчі Тарзана, Наташа Корольова не проти: "як жити з цим?"