Відповідною інформацією він поділився у своєму Instagram.
Так, доктор Комаровський зазначив, що заморожені продукти варто зберігати при температурі мінімум - 18 градусів. До цієї категорії належать заморожені овочі, м'ясо, риба та напівфабрикати.
Доктор Комаровський, скріншот з відео
Також доктор Комаровський зазначив, що у холодильнику при зберіганні продуктів температура не повинна перевищувати 4 градуси. Адже тоді у ваших продуктах можуть розмножуватися бактерії. Сюди відносяться молочні продукти, готові продукти, охолоджене м'ясо та риба та інші продукти.
Педіатр підмітив, що небезпечною є температура вище 4 градусів та нижче 60, адже тоді у продуктах можуть розмножуватися бактерії. При цьому за словами Комаровського температура гарячих страв не має бути нижчою за 60 градусів.