У Києві сталася НП, там на одній з вулиць міста у технічному приміщенні сталася пожежа. У приміщенні знайшли тіло людини без кінцівок.
Про це повідомляє Телеграм-канал "Kyiv NEWS".
Так, стало відомо, що в ніч на 7 червня у Києві за адресою Медова 4-а сталося займання технічного приміщення. Рятувальникам ДСНС, які прибули на місце пригоди вдалося оперативно локалізували загоряння.

Фото: dtp.kiev.ua
Фото: dtp.kiev.ua

На згарищі було знайдено тіло невідомого чоловіка. За попередньою інформацією, у загиблого були відсутні деякі кінцівки. Більше інформації про потерпілих не має.

Фото: dtp.kiev.ua
Фото: dtp.kiev.ua

На місце загоряння прибула слідчо-оперативна група для встановлення особи та з‘ясування обставин трагедії. Наразі фахівці встановлюють всі причини та обставини пригоди. Ведеться слідство.

Фото: dtp.kiev.ua
Фото: dtp.kiev.ua

Нагадаємо, що у Харкові пожежники витягли з вогняної пастки жінку з переляканим котом: кричали і кликали на допомогу

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", українські рятувальники вивільнили школяра, якого наскрізь пробив шматок металу: працювали до хірургії

Також, "Знай.uа" писав, що харків'яни не можуть вибратися зі згорілого ТЦ, пожежний вихід заблокований: "Гори ясно"