У Києві два зловмисники вирішили "підзаробити" вельми оригінальним способом. Чоловіки вкрали цілий платіжний термінал.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби ГУ Національної поліції.

Інцидент стався в Деснянському районі столиці по вулиці Лісковській. Два зловмисники заздалегідь примітили термінал, який стояв біля одного з магазинів і приготували необхідні інструменти для здійснення задуманого.

За даними правоохоронців чоловіки перерізали замок, яким був прикріплений Термінал, А потім завантажили його у свій транспортний засіб. Однак виїхати з місця злочину чоловікам не вдалося, їх вже чекали правоохоронці, яких заздалегідь поінформували про те, що відбувається.

Фото Нацполіції
Фото Нацполіції

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фото Нацполіції
Фото Нацполіції

Правоохоронці встановили особи зловмисників. Ними виявилися уродженці Херсонської та Чернігівської області, чоловікам 33 і 52 роки відповідно. До цього чоловіки вже притягувалися до відповідальності за порушення закону.

За фактом крадіжки правоохоронцями було порушено кримінальне провадження. Чоловікам оголосили про підозру і суд обрав їм запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. За скоєння злочину чоловікам загрожує від 3 до 6 років за ґратами.

Нагадаємо, що улюбленець двору став жертвою жорстокої розправи: "підійшла жінка, зробила укол…"

Як повідомляв портал "Знай.ua ", загибель матері змусила підлітка розкаятися і зав'язати з криміналом

Також, "Знай.ua" писав, що дивні знаки не дають харків'янам спокійно спати: "коли настає ніч..."