Нещодавно відомий український співак Макс Барських презентував спільну відеороботу зі співачкою ZIVERT. Кліп на цю пісню знімали у Дубаї.
У скільки обійшовся виконавцю кліп він розповів у програмі "Світське життя".
Новий кліп знімали у пустелі й за задумом режисера Алана Бадоєва, це мала бути саме пустеля в Дубаї. Загалом кліп обійшовся у 250 тисяч доларів. Через те, що кліп був на дуетну пісню двоє артистів заплатити все навпіл.

Макс Барських, фото з Instagram
Макс Барських, фото з Instagram

"Просто для ідеї кліпу, яку вигадав Алан Бадоєв нам потрібні були ландшафти Дубаї та саме дубайських пісків. Плюс була погана погода тут і зайвий раз поїхати до сонця не завадить", - зазначив Макс Барських.

При цьому Максим Барських додав, що подібний кліп в Україні було б дорожче зняти. Адже у них був особливий задум, і в такому б випадку довелося б робити все за допомогою графіки. А так вони просто підібрали ландшафт, який їм підходить.

Також Макс Барських наголосив у програмі, що не планує зупинятися на одній колекції одягу, яку він випустив нещодавно. І вже зовсім скоро потішить своїх фанів

"Наступну свою колекцію я планую випустити вже в вересні, плюс нову колекцію, таку собі "кутюр ", - говорить артист.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Макс Барських у леопардовому латексі став хітмейкером року: "Дуже несподівано". Артист поділився своїми планами на 2021 рік.

Нагадаємо, Макса Барських застукали за поцілунком зі слизьким красенем.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Москві після виступу співака Макса Барських можуть закрити популярний бар.