Невідомі напали на заступника Голови Агентства з розшуку та Менеджменту активів. Про це повідомили на сторінці організації в соцмережі Facebook.

2 червня вранці невідомі особи напали на заступника Голови Агентства з розшуку та Менеджменту активів (АРМА) Володимира Павленка біля його будинку із застосуванням вогнепальної зброї.

Згідно з інформацією правоохоронців, невстановлені особи здійснили кілька пострілів з вогнепальної зброї. В результаті Володимир Павленко отримав поранення середнього ступеня тяжкості.

Постраждалого госпіталізували до лікарні. В даний момент його стан стабільний і загрози для життя немає

Представники організації висловили надію, що правоохоронці швидко відреагують на те, що трапилося і оперативно затримають нападників.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"АРМА сподівається на максимально швидку і дієву реакцію правоохоронних органів щодо встановлення, затримання і покарання зловмисників. Колектив Агентства бажає Володимиру якнайшвидшого одужання і повернення до роботи!" - зазначено в публікації.

Публікація Агентства з розшуку та Менеджменту активів: Facebook
Публікація Агентства з розшуку та Менеджменту активів: Facebook
Публікація Агентства з розшуку та Менеджменту активів: Facebook

Нагадаємо, що 17-річний хлопець підпалив свою вагітну подругу: "Ппосварилися"

Як повідомляв портал "Знай.uа", покійного Кернеса розстріляли 7 років тому

Також, "Знай.uа" писав, що копи зловили небезпечного збоченця, полював на маленьких хлопчиків: "100 гривень на годину..."