Анатолій Анатоліч сфотографувався з Катериною Осадчою і співачкою Дзига. Відповідний знімок з'явився на його соцмережі.

Популярний український телеведучий і інтерв'юер Анатолій Анатоліч часто радує публіку інформативними публікаціями в своєму Instagram.

Анатолій Анатоліч, фото: Instagram
Анатолій Анатоліч, фото: Instagram

Більш того, на YouTube-канал Анатоліча підписані понад 200 тисяч користувачів, для яких він записує якісні інтерв'ю з цікавими гостями.

Нещодавно він опублікував фотографію з двома знаменитостями і своїми двома дочками.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"На фото нас більше, ніж здається", — повідомив ведучий, натякаючи на те, що Катя Осадча і Дзига вагітні.

Анатолій Анатоліч разом зі своєю дружиною Юлією Бойко, яка відома під сценічним псевдонімом Юла, оголосили про те, що готуються до третьої дитини в лютому цього року.

Зірковий батько зізнався в Instagram, що він щасливий і підкріпив публікацію знімком з Майамі, де вони тоді відпочивали разом з усією родиною.

Нагадавши, Оля Фреймут і Анатолій Анатоліч навчать, як не червоніти на публіці. Телеведуча анонсувала цілу серію пізнавальних відеороликів з зірками шоу-бізнесу.

Як повідомляв портал " Знай.ua", вагітна Катя Осадча на порозі лікарні спантеличила українців: "випромінювання з руки...". Осадча терміново приїхала до лікарні

Також "Знай.ua" писав, що Світлана Лобода перетворилася на Мерилін Монро: цій фігурі позаздрить навіть богиня. Світлана Лобода приміряла шикарний наряд.