У Києві під одним з мостів поставили підпірки, що не на жарт обурило киян.
Про це повідомляє Телеграм-канал "Ху**ий Київ".
Так, стало відомо, що в Києві на Нивках місцеві жителі помітили, як під міст поставили підпірки. Це обурило їх, адже вони вважають, що міст може впасти в будь-який момент.
Кияни думають, що краще закрити його повністю, поки його не відремонтують. Адже так, кияни можуть наражатися на небезпеку, коли проїжджають по ньому або коли проходять під ним.

Скріншот допису
Скріншот допису

" Не знаю, як Вам, а мені сц**тно їздити по мосту, під який ставлять підпори. Навіть цікаво, що в підсумку станеться: міст наї***тся комусь на голову; хтось провалиться, разом з мостом, їдячи по ньому або так, гаразд, чого ви? Все швиденько полагодять, ще й пальми навколо посадять!",- зазначив місцевий житель.

Нагадаємо, що у Києві пожежний гідрант влаштував потоп у під'їзді, жителі люті: "плаваємо тиждень"

Як повідомляв портал "Знай.ua" , повисли на колесі огляду: атракціон раптово зламався, люди застрягли на великій висоті

Також, "Знай.ua" писав, що Київська Набережна "втомилася" слідом за мостами - " Скоро ця х * рня розвалиться!"

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще