Популярна українська телеведуча, блогерка і благодійниця Маша Єфросиніна, яка зараз займається власним проектом "Іспит на відкритість", часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями в своєму Instagram.

Зараз 42-річна знаменитість відпочиває в Мексиці з чоловіком Тимуром Хромаєвим. У свіжому пості Єфросиніна зізналася, що вперше по-справжньому відпочиває від роботи і дітей.

"Тут, на відпочинку, першому за довгий час і такому приголомшливому, я раптом зрозуміла, що все своє свідоме життя мені було соромно просто взяти і поїхати відпочивати для себе. Ну, тобто вивезти дітей два рази на рік на море - це важливо, і це виправдовує 10 днів мого нічого не роблення.. Але ось так для себе, для внутрішнього обнулення, завжди якось не по собі було, ніяково чи що. До пандемії, все одно, маючи сімейні виїзди пару раз на рік, я цього не відчувала. А тут, за тридев'ять земель, зрозуміла - я постійно придумувала собі мільйон аргументів на користь "не поїхати", - написала телеведуча.

Маша Єфросиніна, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Маша Єфросиніна закохала в себе ногами супермоделі: "Мрії збуваються".

Нагадаємо, Ольга Сумська трепетно підтримала Єфросиніну в її головний день: "Машуля, дорога..."

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова оригінально привітала Машу Єфросиніну, таке можна не всім: "Та ще коза".

Також портал Знай.uа писав, що Маша Єфросиніна показала дорослу доньку: вже закохуюся чоловіки.