Український колектив go_a примудрилися дати концерт у Києві після Євробачення. З'явилися фотографії звідти.

Популярний пісенний конкурс "Євробачення-2021" вже закінчився. Багато українських шанувальників хорошої музики змогли відкрити для себе вельми цікаву групу "Go_A". Учасники колективу відрізняються відмінною працездатністю і примудрилися дати концерт після Міжнародного шоу в Києві.

Йдеться про концерт 30 травня на терасі всі свої. Фотографії з цього концерту нещодавно опублікували на Instagram-сторінці колективу go_a.

"Навіть дощ не завадив нам добре пошуміти, а, навпаки, зробив концерт ще більш атмосферним! Це було незабутньо, душевно і дуже драйвово! Дякуємо за вашу шалену енергетику, за те, що підспівували кожен рядок, за щирі оплески та обійми!"- повідомлять представники даного колективу.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Переможцями Євробачення - 2021 стали представники Італії-група Maneskin. Україна посіла п'яте місце, втім, опинилася на другому за результатами голосування глядачів. Проте трек Go_A "SHUM" не припиняє шуміти в світі досі на першому місці в рейтингу світових трендів Spotify, а також в окремих країнах.

Раніше повідомляли, Джамала відверто зізналася, що думає про результати Євробачення-2021.

Як повідомляв Знай.иа, Катя Павленко з Go_A розговорилася про особисте, фанати підозрювали - "у мене стосунки з…".

Знай.иа писав, Монро зізналася, яку пораду дала Каті Павленко і Go_A перед "Євробаченням": "отримай задоволення".