В Україні навколо цін на проїзд майже щодня виникають суперечки. Тому українці вирішили порівняти ціни на проїзд у громадському транспорті Києва та європейських країн.
Відповідні дані навели у фейсбук-спільноті "Зупини_Лося".
Так, у мережі порівняли вартість проїзду в українській столиці та в інших європейських містах. Виявилося, що у Празі він коштує 3650 крон на рік, у Варшаві - 280 злотих на три місяці. У Відні доведеться віддати 365 євро на рік, а у Києві - 1300 грн на місяць.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Також автор допису опублікував картинку на якій вказано, що у Празі безлімітний проїзний на всі види транспорту обійдеться в 13 гривень на день. У Варшаві такий ще проїзний коштуватиме 23 гривні на день.
За безлімітний проїзд на день у Відні доведеться викласти 33 гривні, а от в українській столиці проїзд виявився найдорожчим, тут доведеться заплатити 43 гривні за день.

Нагадаємо, раніше у Києві будівництво парковки перетворилося на баталію з активістами: "крадуть велодоріжки і тротуари". Представники нової елітної забудови облаштували місця для машин своїх клієнтів прямо посеред газону і тротуару.

Як повідомляє портал "Знай.ua" комунальники змусили киян переходити дорогу "в дерево" - " все продумано до дрібниць!" У Києві комунальники трохи "перестаралися" з озелененням.

Також " Знай.ua " писав, що харків'яни поставили жирний хрест на розбитих дорогах. На Харківщині придумали незвичайний спосіб, як змусити владу звернути увагу на проблему доріг.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще