Популярна українська співачка та актриса Даша Астаф'єва не тільки знана красуня, але й затята рибалка. Тому зірка полюбляє проводити весь свій вільний час з вудкою біля річки.

Нещодавно Даша Астаф'єва відправилася на відпочинок у Чорногорію і навіть там не втратила можливості порибалити, про це вона розповіла у програмі "Світське життя".

Даша Астаф'єва, instagram.com/da_astafieva
Даша Астаф'єва, instagram.com/da_astafieva

"Наловили дуже багато риби, але ж з нами був такий дуже серйозний рибалка, який має свої поняття. Говорив: "Ой, жінка на кораблі - бути біді. Сьогодні ми нічого не спіймаємо". А я кажу, трошки зачекайте, зараз я вам покажу клас", - зазначила Даша Астаф'єва.

При цьому Даша Астаф'єва зазначила, що це була її перша в життя рибалка на морі й вона дуже відрізняється від річкової чи озерної.

Даша Астаф'єва, скріншот: Youtube
Даша Астаф'єва, скріншот: Youtube

" Після рибалки ми просили нашого головного рибалку, який всім цим заправляв до ресторану, де це все приготували. Дуже смачна страва. А таку більш зрозумілу рибу ми готували самі. Ми зробили сардини і забрали маленьких окунів й зварили юшку", - підсумувала вона.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще