Відома українська виконавиця, блогерка і зірка вокального шоу "Голос країни" Анна Трінчер має величезну аудиторію шанувальників. Тому вона із задоволенням ділиться новими подробицями зі свого життя і творчими успіхами в соцмережах.


Цього разу у своєму instagram Анна Трінчер написала пост-подяку собі. У ньому зірка зазначила, що найцінніше і найважливіше в житті кожного - це ми самі. Тому ні в якому разі не можна дати собі розчаруватися своїй силі або дати комусь зламати тебе.

Анна Трінчер, фото з instagram
Анна Трінчер, фото з instagram

Трінчер подякувала собі маленькій за те що була такою безпосередньою і допитливою. Средненькій собі співачка подякувала за те, що намагалася вчитися і ставала раз по раз лідером.

" Я хочу сказати спасибі собі підлітку. Тут, мабуть, найбільша подяка. Не розуміння батьків, зміна школи за школою, адаптація кожного разу в новому колективі, важке навчання, найскладніші конкурси та Шоу в моєму житті.... зрада однокласників, найскладніші зйомки серіалу по 22-23 години на добу. Підготовка до ЗНО, щоденні репетиції для шоу Голос, зрада кращої подруги, зрада однокласників і наостанок... зрада батька. Пишу і плачу... сильно сильно. Я так багато плакала, але всі бачили мою посмішку... в цьому і є моя сила і за це я собі вдячна", — написала Анна Трінчер.

Анна Трінчер, фото з Instagram
Анна Трінчер, фото з Instagram

При цьому співачка зазначила, що пишається собою за те, що кожен раз, коли виникали труднощі вона мужньо їх долала.

" Найбільше за що я тебе люблю - незважаючи на всі перешкоди через які ти пройшла, незважаючи на всю брехню і обман, які ти пережила, незважаючи на всі зради і лицемірства, які ти бачила - ти змогла зберегти найголовніше. Щирість❤️", - підсумувала вона.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадавши, зірка "Голосу країни" Трінчер нарвалася на гнів бабусі через тату.

Як повідомляв портал Знай.ua, Анна Трінчер вразила українців відвертим образом.

Також портал Знай.ua писав, що Анну Трінчер обікрали в центрі Києва:"вихопили мої речі".