В Солом'янському районі Києва мешканці гуртожитку вже третій рік вимушені жити у нелюдських умовах: в помешканнях українців немає ні газу, ні електроенергії. Як люди виживають, залишається лише здогадуватися.

Фото, зроблене біля гуртожитку, публікує Telegram-канал Kyiv NEWS.

"Цифра дня - 700. Саме стільки днів мешканці гуртожитку, що розташований по вулиці Польовій 19/8, живуть без газу, світла та тепла", - йдеться в публікації.

Раніше уЛьвові в одному з багатоквартирних будинків чоловік, якому відімкнули газ і електрику, грівся багаттям просто у квартирі.Так, стало відомо, що у Львові 40-річний чоловік наражає на небезпеку свої сусідів, адже палить багаття просто на підлозі своєї квартири. Варто зазичити, що львів'янину вже достатньо давно відрізали газ, світло і воду, тому він вирішив розпалити багаття аби грітися під час морозів.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нещодавно на водопроводі в Шевченківському районі Харкові сталася масштабна аварія, через яку багато житлових будинків залишилися без водопостачання. Скільки точно сталося відключень, комунальники поки що не готові сказати.

У соцмережах написали, що через прорив труби затопило 1-й Орський провулок. Напір води був настільки сильним, що паркан приватного будинку просто знесло. Очевидці назвали те, що трапилося "Венецією за свої гроші".

Нагадаємо, що у центрі українського міста прорвався "гейзер", НП не можуть ліквідувати третій день: "Буде каток"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Київський Печерськ обзавівся особистим "гейзером": "Вируючий і смердючий"

Також, "Знай.uа" писав, що у Харкові хом'яки зварилися живцем через комунальників Терехова