В п'ятницю, 28 травня, в Києві рятувальники визволили з вогню крихітного пухнастика. На жаль, він єдиний зі своєї родини лишилвся живим.

Про історію порятунку на своїй сторінці в Facebook пишуть працівники Державної служби з надйвичайних ситуацій.

"Скарбничка добра столичних вогнеборців поповнилася ще одним врятованим життям пухнастика, якого винесли з вогню під час пожежі на вул. Дегтярівській, 27, що сталася у Шевченківському районі столиці.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Під час ліквідації пожежі від людей, котрі проживали у будинку, рятувальники Головне управління ДСНС України у м.Києві дізнались, що у дерев'яних перекриттях проживає мама-кішка та 4 маленьких котика, проте врятувати вдалось лише одного. Пухнастика завезли до ветеринарної клініки. Поки прогнозів лікарі ніяких не дають, проте у маленького все ж таки з`явився шанс на порятунок", - йдеться в публікації.

Нагадаємо, що 17-річний хлопець підпалив свою вагітну подругу: "Посварилися"

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові комунальники влаштували багаття біля газової підстанції - "Давно нічого не вибухало"

Також, "Знай.uа" писав, що у Франківську приземлився палаючий вертоліт, рятувальники діяли оперативно: ось як треба гасити пожежу