В п'ятницю, 28 травня, свій День народження святкує відомий український музикант, колишній фронтмен гурту "Тартак" Олександр Положинський.

На честь визначної дати шоумен розповів на своїй сторінці Facebook розповів, як почувається в новому віці та що встиг здобути до сьогодні.

"І ось мені 49. За рік - 50, а в мене ні конкретних планів, ні мрій, ні амбіцій. Олімпу не підкорив, світу не змінив, багатієм не став. Що маю? Певний творчий доробок - милий і зрозумілий далеко не всім. Якийсь авторитет - який легко ламається в умовах панування гаджетів, соцмереж та сучасних технологій. Друзів, близьких та приємних людей - тут, загалом, все гаразд - вони й тримають. Життєвий досвід - як виявилося, доволі малопрактичний в повсякденному житті", - пише Положинський.

"Останній рік дав і узяв дуже багато. Щось вдалося, щось не дуже, щось обламало вщент, щось дало силу, любов та мудрість. Написалися класні пісні, зігралися класні концерти. Не написалися класні пісні, не зігралися класні концерти. Тато пішов. І змусив мене повернутися до Луцька остаточно. А що зараз? А зараз - буквально кілька годин тому - зламався комп‘ютер, в якому ховалися всі мої творчі плани на ближчий час. І, звісно ж, за старою доброю традицією, останній бекап робився десь дуже давно. Може це знак, що цей свій останній перед півсотнею рік треба пожити якимось принципово іншим життям?", - цікавиться співак.

Популярні новини зараз
Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Положинський з гурту "Тартак" оголосив, що йде зі сцени: "Я зрозумів, що більше не можу". Олександр Положинський попросив не турбувати його запитаннями про причини свого рішення

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль розповіла, де перебуває її син під час карантину — як коронавірус змінив життя співачки.

Також "Знай.ua" писав, що Руслана підкорила силу стихій на висоті 120 метрів, дивовижне відео. У новому кліпі на пісню "Ми вітер" Руслана танцює серед хмар