За життям відомої української ведучої Олени Філонової стежить більше 1 мільйона підписників, з якими селебріті активно спілкується і ділиться подробицями з професійного та особистого життя.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram ведуча виклала фото, зроблене, судячи з локації, в ресторані Bassano Ristorante на Великій Васильківській. На знімку Олена стоїть з чоловіком, парочка підняла келихи.

"Ми з Сашею бажаємо вам прекрасного дня і настрою! 😃 Нехай у Вашому житті буде свято завжди 🥳 і звичайно ж нехай ваші мрії, ідеї завжди виконуються і мають великий успіх! 🎉 🎉 🎉 Завжди рада з вами розділити щасливі і радісні моменти в житті ❤ ️ ️ ️ 🙏 🥰 ",- написала Філонова.

Нагадаємо, раніше Олена Філонова зарядила тренеру з причинного місця: "головне-це сексуально кричати"

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.ua» "Холостячка" Філонова поділилася інтимними хитрощами з українками: "С * кс-Іграшки і пара трусів"

Також Знай.ua писав, що Ревізор краси Олена Філонова влаштувала п'яні танці і засунула собі пальці нижче пояса