Батьки 9-річної Ніки готуються судитися з лікарями, які видалили їй 12 зубів, хоча про це ніхто не просив. Стоматологи запевняють, що мама дівчинки знала, що вони планують робити.

Все почалося з того, що в Ніки розболівся молочний зуб, який та дуже бояался виривати, тож мама знайшла "пристойну" приватну клініку, де обіцяли зробити все під наркозом, йдеться в сюжеті ТСН. Після огляду стоматолог запропонував видалити ще й два сусідніх зуби, на що мама дала письмову згоду, проте на момент підпису графа про кількість зубів у договорі була порожня.

Коли дівчинку ввели в наркоз, лікарі заговорили про те, щоб взагалі видалити всі молочні зуби, адже вони були уражені карієсом. За словами мами, вона відмовилася дати на це свою згоду, попросила призупинити операцію і вийшла з кабінету, щоб зателефонувати іншому лікарю. Але коли вона повернулася, виявилося, що дочці видалили 12 зубів. За це стоматологічна клініка виставила рахунок на 13 тисяч гривень.

Після інциденту розгорівся скандал. Сім’я Ніки найняла адвоката і тепер має намір судитися з клінікою. Також батьки підготували скаргу до Міністерства охорони здоров’я, щоб ініціювати клініко-експертну комісію.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше Стоматолог з Харкова надихає українських бійців на щасливі посмішки: "Ваша зубна фея"

Як повідомляє портал «Знай.ua» З Чернівців можуть зникнути стоматологи, зуби українців у небезпеці

Також Знай.ua писав, що Франківчан пустять до стоматологів "підлатати" зуби, але є неприємний нюанс