Чого тільки не побачиш на українських пляжах. Здавалося б, здивувати відпочиваючих вже неможливо, але завжди знаходяться люди, які переконають у зворотному.

Наприклад, приїхавши на пляж на лімузині, як це зробив чоловік на Новобіличах. Фото, зроблені свідками, публікує Telegram-канал "Х**вий Київ".

"Не, ну, а *улі б і ні? Лімузин, він же прямо створений для того щоб пісок місити. Можна і поле зорати... А чого? У Новобіличах відкрив нові автоздібності - "Donhelm"",- іронізують автори публікації.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Нещодавно у Харкові комунальники кинули ремонт труб на половині готовності, змусивши городян скакати через ями і трамвайні колії. На оприлюднених кадрах-переритий тротуар, яма і огороджувальна стрічка. Через недбайливих комунальних ремонтників городяни змушені обходити місце робіт по трамвайних коліях, наражаючи себе на небезпеку.

Нагадаємо, раніше У Києві будівництво парковки перетворилося на баталію з активістами: "крадуть велодоріжки і тротуари". Представники нової елітної забудови облаштували місця для машин своїх клієнтів прямо посеред газону і тротуару.

Як повідомляє портал " Знай.ua» Комунальники змусили киян переходити дорогу "в дерево" - " все продумано до дрібниць!" У Києві комунальники трохи "перестаралися" з озелененням.

Також " Знай.ua " писав, що Харків'яни поставили жирний хрест на розбитих дорогах. На Харківщині придумали незвичайний спосіб, як змусити владу звернути увагу на проблему доріг.