Щовесни у всіх українських містах спостерігається одна і та сама картина: разом зі снігом "тане" і асфальт, і дороги масово покриваються ямами. Ще гірше, коли восени ремонт ніхто не робив, і стан покриття погіршується з кожним роком все більше.

Так, наприклад, у Києві виявили не просто яму, а справжній портал у потойбічний світ. Не помітивши такий отвір, цілком можна зламати ногу або руку, якщо не щось серйозніше. Відео, зроблене очевидцем, публікує Telegram-канал "Х**вий Київ".

"Чекаємо, коли хтось провалиться на той світ! У Бортничах шукала врата пекла- " Olya Koll",- йдеться в публікації.

Нещодавно у Харкові комунальники кинули ремонт труб на половині готовності, змусивши городян скакати через ями і трамвайні колії. На оприлюднених кадрах-переритий тротуар, яма і огороджувальна стрічка. Через недбайливих комунальних ремонтників городяни змушені обходити місце робіт по трамвайних коліях, наражаючи себе на небезпеку.

Нагадаємо, раніше У Києві будівництво парковки перетворилося на баталію з активістами: "крадуть велодоріжки і тротуари". Представники нової елітної забудови облаштували місця для машин своїх клієнтів прямо посеред газону і тротуару.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляє портал " Знай.ua» Комунальники змусили киян переходити дорогу "в дерево" - " все продумано до дрібниць!" У Києві комунальники трохи "перестаралися" з озелененням.

Також " Знай.ua " писав, що Харків'яни поставили жирний хрест на розбитих дорогах. На Харківщині придумали незвичайний спосіб, як змусити владу звернути увагу на проблему доріг.