Под Киевом начался ремонт моста и куска дороги. Водителям кажется, что сотрудники коммунальных служб развернули уж слишком бурную деятельность. Ремонт в самом разгаре, но никто не удосужился оградить опасные участки.

Видео, сделанное очевидцем, на своей странице в Facebook публикует сообщество "Киев Оперативный".

"Нє, ну, якщо вже вирішили проводити якісь там роботи на шляхопроводі і не перекривати дорогу під ним - може б якоюсь загороджувальною сіткою закрили чи просто більш охайніше працювали? Чому автовласники мусять від цього страждати? Кільцева Броварів, у бік Києва", - цікавляться водії.

Нещодавно на водопроводі в Шевченківському районі Харкові сталася масштабна аварія, через яку багато житлових будинків залишилися без водопостачання. Скільки точно сталося відключень, комунальники поки що не готові сказати.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У соцмережах написали, що через прорив труби затопило 1-й Орський провулок. Напір води був настільки сильним, що паркан приватного будинку просто знесло. Очевидці назвали те, що трапилося "Венецією за свої гроші".

Нагадаємо, що у центрі українського міста прорвався "гейзер", НП не можуть ліквідувати третій день: "Буде каток"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Київський Печерськ обзавівся особистим "гейзером": "Вируючий і смердючий"

Також, "Знай.uа" писав, що у Харкові хом'яки зварилися живцем через комунальників Терехова