Скільки було говорено, скільки написано, і все одно щодня в Києві знаходяться люди, що паркують автомобілі так, щоб створити максимум дискомфорту іншим.

Цього разу "драма" розгорнулася на вулиці Дмитрівській. Водій Lexus припаркувався таким чином, що перекрив рух трамвая, хоч йому і здалося, що це не так. Відео, зроблене перехожим або невдачливим пасажиром, на своїй сторінці в Facebook публікує "Київ Оперативний".

"Палкі вітання передають містяни водію #Lexus (#AA3868KP), який заблокував рух трамваїв по вулиці Дмитріївській. Схоже, що тут треба стаціонарний цілодобовий евакуатор ставити", - йдеться в публікації.

Нещодавно у Харкові комунальники кинули ремонт труб на половині готовності, змусивши городян скакати через ями і трамвайні колії. На оприлюднених кадрах-переритий тротуар, яма і огороджувальна стрічка. Через недбайливих комунальних ремонтників городяни змушені обходити місце робіт по трамвайних коліях, наражаючи себе на небезпеку.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, раніше У Києві будівництво парковки перетворилося на баталію з активістами: "крадуть велодоріжки і тротуари". Представники нової елітної забудови облаштували місця для машин своїх клієнтів прямо посеред газону і тротуару.

Як повідомляє портал " Знай.ua» Комунальники змусили киян переходити дорогу "в дерево" - " все продумано до дрібниць!" У Києві комунальники трохи "перестаралися" з озелененням.

Також " Знай.ua " писав, що Харків'яни поставили жирний хрест на розбитих дорогах. На Харківщині придумали незвичайний спосіб, як змусити владу звернути увагу на проблему доріг.