Популярний український телеведучий і інтерв'юер Анатолій Анатоліч частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько 180 тисяч чоловік.

Цього разу на своїй сторінці шоумен, який готується стати батьком втретє, опублікував відео з незвичайним двориком, який можна знайти в Одесі. Вхід через арку застелений червоною килимовою доріжкою, тут стоять кілька десятків стільців для відвідувачів і є імпровізована сцена, з якої виконавці співають для своєї публіки.

"Це не декорації, а реальний дворик на Молдаванці, де ми записували новий епізод Зе Інтерв'юер special Одеса. Фантастика, правда?", - захоплено написав Анатолій Анатоліч.

Нещодавно ведучий сфотографувався зі своєю молодшою дочкою Лолітою, яка народилася в 2013 році. І залишив до публікації підпис, проте її зрозуміють лише уважні користувачі. Чоловік постав у кепці, сорочці з написом "Metallica", з годинником на одній руці і з морозивом в іншій. Поруч Малятко теж стоїть в крутій позі з морозивом біля рота.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, зонування та органайзери: Лілія Ребрик і Анатолій Анатоліч розповіли, як грамотно заповнити простір у ванній кімнаті

Як повідомляв "Знай.ua", люблять не тільки у Львові: майбутній тато Анатоліч розвіяв головний міф про вишиванки. Телеведучий зазначив, що одягати вишиванку потрібно не тільки на якісь свята.

Знай.ua писав, Анатолій Анатоліч похвалився перед фанатами новою знайомою - "Мова - це її візитка!".